Een steun in de rug voor jongens en meisjes in Balochistan, de armste provincie van Pakistan. Dat is de inzet van onze stichting Friends of Al-Falah. En steun is nodig.

Wij richten ons op minderheden, zoals christenen in Pakistan. Hun jeugd vindt een veilige haven in een opvanghuis (Al-Falah) binnen de muren van het Don Bosco Learning Centre in de hoofdstad van Balochistan, Quetta. Het biedt jongeren een omgeving die studie en maatschappelijke ontplooiing stimuleert. Er is veel potentieel en in de 20 jaar dat onze stichting bestaat hebben we gezien dat financiële en morele steun helpt.

Dankzij onze donateurs kunnen lopende kosten van het opvanghuis en studiebeurzen worden betaald. Daarnaast steunen wij educatieve programma’s die worden voorgesteld door de (Pakistaanse) leiding van het opvanghuis.

In Quetta is Father Samuel Adnan onze partner. Samen met hem bouwen wij voort op de indrukwekkende erfenis van Pater Otto Postma die het eerste opvanghuis Al-Falah in de jaren ’70 bouwde en tot zijn overlijden in 2002 leidde.