nov22 bestuur (1)

Bestuur Friends of Al-Falah

Het bestuur van de stichting Friends of Al-Falah bestaat uit 7 vrijwilligers. Een aantal van hen heeft in het verleden gewerkt in Quetta.

 

Van links naar rechts op de foto:

Eduard Jansen, secretaris.  

Marcel Stallen, bestuurslid. Werkzaam in Balochistan van 1986 – 1989 en van 2015 – 2022 bij de Food and Agriculture Organization (FAO).

Marco Hennis, voorzitter. Voormalig ambassadeur voor het Koninkrijk der Nederlanden en als diplomaat werkzaam in Pakistan van 1984 tot 1986.

Annette Noten, bestuurslid. Werkzaam in Pakistan als adviseur public health bij UNICEF van 1984 tot 1986.  

Frank van Steenbergen, bestuurslid en mede-oprichter Friends of Al-Falah. Eind jaren 80 werkzaam in Quetta en als MetaMeta consultant nog steeds actief in Pakistan.

Arnaud van Oers, penningmeester. 

Han Schellart, bestuurslid, oud voorzitter en mede-oprichter Friends of Al-Falah. Werkzaam in Pakistan van 1989 tot 2004. 

 

Het bestuur komt minimaal 3 keer per jaar bij elkaar en bespreekt de voortgang van de diverse activiteiten. Nieuwe initiatieven worden door het bestuur getoetst aan de uitgangspunten van de stichting. De haalbaarheid en uitvoerbaarheid van projecten staan voorop. Daarnaast hecht het bestuur sterk aan een continue dialoog met de partners in Pakistan.